Bosch Pas 11-21 Review

De Bosch Pas 11-21 is een mooie, compacte waterstofzuiger. De Pas 11-21 heeft onder andere een compacte constructie, krachtig vermogen, uniek slangsysteem en een praktisch kabel- en toebehorendepot. Onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

Voordelen Bosch Pas 11-21bosch pas 11-21 waterstofzuiger

Waarom zou je de Bosch pas 11-21 kopen en niet een ander model of merk?

Ruim reservoir

Het reservoir van de waterstofzuiger is maar liefst 21 liter. Dat is net wat ruimer in vergelijking met andere modellen. De Kärcher WD 4 heeft bijvoorbeeld een opslag van 20 liter, maar de WD 3 Premium maar 17 liter.

Uniek slangsysteem met snapvergrendeling: kan niet verdraaid of geknikt worden

De Bosch waterstofzuiger heeft een systeem waardoor de slang niet meer verdraaid of geknikt kan worden. Dat komt soms goed van pas, bijvoorbeeld wanneer je je in een kleine kamer bevindt waar je vaak moet draaien.

Praktisch kabel- en toebehorendepot en handig opbergvakkabel- en toebehoren depot

Aan de zijkant van de zuiger is plek voor wat accessoires. Zo kunnen verschillende zuigmonden daar geplaatst worden. Verder kan de kabel opgerold worden aan een haak. Zo raak je de zuigmonden niet snel kwijt en heb je ze altijd bij je.

Eenvoudig te reinigen, robuuste continufilter van textiel

Zoals de zin al zegt, het robuuste continufilter van textiel is eenvoudig te reinigen.

Nadelen

Wat als voordeel staat bij de fabrikant haar pagina, staat hier als nadeel:

Kabel niet automatisch op te rollen

De Bosch heeft geen automatisch oprolsysteem, soms kan de kabel in de weg zitten. Daarentegen heeft Bosch de Pas 11-21 wel een haak meegegeven waar de kabel aan te hangen is.

Hoewel het meer geldt bij een bouwstofzuiger, is het voor dit prijskaartje wel jammer dat er geen stopcontact met inschakelautomaat aanwezig is.

Geen blaasfunctie

Veel goedkopere modellen hebben het wel, deze zuiger niet. Een blaasfunctie. Daarmee kan je vuil wegblazen als zuigen niet mogelijk is, of een rubberboot of zwembad opblazen.

Gebruikersreviews

Wat zeggen gebruikers na aankoop en gebruik van het product?

– Handig in gebruik.

– Geschikt voor stof en het wat grovere vuil.

– Kan tegen een stootje.

– Onmiddellijk te gebruiken.

De Bosch Pas 11-21 kopen

Deze Bosch waterstofzuiger is verkrijgbaar bij:

► Bol.com

Alternatieven

Als je na het lezen van deze review niet helemaal overtuigd bent zijn onderstaande waterstofzuigers misschien meer geschikt voor jou.

Nilfisk Multi 20 Twaterstofzuiger nilfisk multi 20 t

Een stuk goedkoper en ook nog veelzijdiger. Deze Multi 20 T van Nilfisk heeft wel een blaasfunctie, ook een stopcontact met inschakelautomaat.

» Volledige review Nilfisk Multi 20 T

Kärcher WD 6 Premium Pkarcher waterstofzuiger

Best een stukje duurder, maar dan heb je ook alles. Een zuig- en blaasfunctie, stopcontact met inschakelautomaat en natuurlijk geweldige zuigprestaties. Verder is de opslag groter.

» Volledige review Kärcher WD 6 Premium P

Waterstofzuiger.net
Logo