Bosch Pas 12-27 F Review

De Bosch Pas 12-27 F is een krachtige, veelzijdige waterstofzuiger van Bosch. Deze Pas 12-27 F zuigt moeiteloos water, modder en andere vloeistoffen.

De Bosch heeft verschillende nieuwe snufjes en technieken meegekregen van Bosch. Zo heeft de Bosch Pas 12-27 F onder andere een stopcontact met inschakelautomaat, nat en droog functie, ruim reservoir, uniek slangsysteem en een praktisch kabel- en toebehorendepot. Onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

Voordelen Bosch Pas 12-27 F

Wat zijn de voordelen van deze pas 12-27 F?

Uniek slangsysteem

De Bosch Pas 12-27 F het slangsysteem met snapvergrendelingheeft net als de Bosch Pas 11-21 een uniek systeem voor de slang, namelijk: met snapvergrendeling. Dit houdt in dat de slang niet gedraaid of geknikt kan worden.

Groot reservoir

Het reservoir van de Pas 12-27 F is, zoals de naam al doet vermoeden, maar liefst 27 liter groot.

Eenvoudige te reinigen, robuust continufilter van textielhet filter van de pas 12-27 f

Het filter is eenvoudig te reinigen. Dit komt ook omdat het filter van textiel is. Op de afbeelding is te zien dat het filter ook met water (douchekop) schoongemaakt kan worden.

Kabel en toebehorendepothet kabel en toebehorendepot van de bosch pas 12-27 f

Op de achterkant van de Bosch kan je verschillende opzetstukken/toebehoren kwijt. Ook voor het elektriciteitssnoer is een haak toegevoegd.

Handige mogelijkheden voor het aansluiten van elektrisch gereedschapmogelijkheden elektrisch gereedschap

Dankzij het stopcontact dat op de de waterstofzuiger aanwezig is, kan je eenvoudig elektrisch gereedschap zoals zagen, frezen of schuurmachines aansluiten. Je hoeft dan alleen maar de stekker van je gereedschap in het stopcontact op de zuiger te doen en de slang aan te sluiten, als je dan begint te schuren/frezen/zagen/slijpen, wordt het stof rechtstreeks afgezogen van het apparaat. (je hoeft de stofzuiger dus niet zelf aan te zetten)

Nadelen

De Bosch waterstofzuiger is niet helemaal zonder nadelen.

Geen blaasfunctie

Op zo’n mooie veelzijdige waterstofzuiger is het wel jammer dat er geen blaasfunctie aanwezig is. Op bijv. de Kärcher WD 6 Premium P zit er wel één en die is ook nog goedkoper dan deze Bosch.

Geen goed handvat aan de slang

Dit nadeel kwam ik ook vaker tegen in de gebruikerreviews, aan de slang is geen goed handvat om aan vast te houden tijdens het zuigen. Je moet maar een beetje aan het eind van de slang vasthouden..

Gebruikerservaringen

Wat zeggen andere gebruikers over deze zuiger?

– Makkelijk in gebruik.

– Opslaan van andere onderdelen valt niet mee.

– Geen goede greep op de stofzuigerslang.

– Goede zuigkracht.

De Bosch Pas 12-27 F Kopen

Deze waterstofzuiger is verkrijgbaar bij:

Bol.com

Alternatieven

Als je toch graag een blaasfunctie hebt, of een goede opslag voor accessoires zijn onderstaande waterstofzuigers meer jou ding.

Kärcher WD 6 Premium PDe accessoires van de mv 6 premium p met kierenzuigmond, stofzak, filter, en extra slang.

Deze multifunctionele zuiger van Kärcher is goedkoper dan deze Bosch, heeft een 3 liter groter reservoir, wél een blaasfunctie, wel een goed handvat én een stopcontact met inschakelautomaat.

» Volledige review Kärcher WD 6 Premium P

Nilfisk Multi 30 T VSC INOXHet nilfisk waterstofzuiger alternatief

Deze veelzijdige waterstofzuiger van Nilfisk heeft ook alles wat je maar hebben wilt. Met de blaasfunctie, 30 liter grote opslag, robuuste en roestvrijstalen behuizing, Push & Clean systeem en het stopcontact met inschakelautomaat is geen klus te gek.

» Volledige review Nilfisk Multi 30 T VSC INOX

Waterstofzuiger.net
Logo