Kärcher

Op deze pagina vind je een overzicht van de Kärcher waterstofzuigers die het merk gemaakt heeft. Eerst zullen de stofzuigers op een rijtje komen, daarna wat informatie over het merk zelf.

Waterstofzuigers van Kärcher

Kärcher heeft verschillende waterstofzuigers gemaakt, we beginnen met de grootste.

Kärcher WD 6 PremiumKärcher wd 6 premium p

Dit is hét topmodel van Kärcher. Met zijn 1.300 watt zuigt hij vrijwel alles op, daarnaast heb je een lekker lang snoer van 6 meter, grote opvang van 30 liter, stopcontact met inschakelautomaat zodat je hem ook eenvoudig kan gebruiken als bouwstofzuiger, blaasfunctie waarmee je bijvoorbeeld blad uit de dakgoot of grind kan blazen, met verschillende filters zodat alles heel en schoon blijft en nog veel meer.

» Volledige review Kärcher WD 6 Premium

Of bekijk dit topmodel op:

» Bol.com

Kärcher WD 5De Kärcher wd 5

Iets kleiner dan de WD 6 Premium, maar doet weinig onder voor zijn grote broer, zo heeft deze Kärcher waterstofzuiger een vermogen van 1.100 watt, snoer van 5 meter, ook een blaasfunctie voor blad of andere dingen die niet opgezogen kunnen worden, grote opvang van 25 liter, verschillende filters en is hij met 8,2 kg een stuk lichter dan de WD 6 Premium.

» Volledige review Kärcher WD 5

Of bekijk dit model op:

» Bol.com

Kärcher WD 4 PremiumKarcher wd 4 premium waterstofzuiger

Hoewel de WD 6 en WD 5 veel naar een bouwstofzuiger neigen, is dit echt een Kärcher waterstofzuiger. Dit model heeft met €110 een aantrekkelijke prijs in vergelijking met zijn grotere broers. Verder is dit model getest door de consumentenbond en als beste keus uit bus gekomen. Met een vermogen van 1.000 watt, snoer van 5 meter, opvang van 20 liter en gewicht van toch maar 7,5 kg is dit een hele goede waterstofzuiger. Lees nu in de volledige review wat de zuiger nog meer te bieden heeft.

» Volledige review Kärcher WD 4 Premium

Of bekijk dit model op:

» Bol.com

Kärcher WD 3 Premiumkarcher waterstofzuiger wd 3 premium

De Kärcher WD 3 Premium is de laatste die we op deze website behandelen, maar vooral bij deze zuiger geldt: “last but not least”. De Kärcher waterstofzuiger heeft een vermogen van 1.000 watt, snoer van 4 meter, opvang van 17 liter en het lichte gewicht van 5,8 kilo, is ook dit model uitermate geschikt als waterstofzuiger. Verder heeft deze ook een blaasfunctie, dit alles voor maar €75, een erg goede koop.

» Volledige review Kärcher WD 3 Premium

Of bekijk dit model op:

» Bol.com

Kärcherkarcher

Kärcher is een internationaal bedrijf dat vooraan staat in de innovatie. Zo heeft het bedrijf 534 patenten, ruim 11.000 werknemers, de meeste producten zijn niet ouder dan vijf jaar, bij Kärcher staat de klant centraal, en het bedrijf heeft een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Kärcher maakt niet alleen waterstofzuigers, maar nog veel meer. Het bedrijf is opgedeeld in twee dimensies:

  • Home en Garden, dus huishoudelijk en tuin en om het huis.
  • Professional, vooral voor de zakelijke markt.

Home en Garden

Kärcher levert onder andere hogedrukreinigers, stoomreinigers, stoomzuigers, window vacs, (bouw- en water-)stofzuigers, veegmachines, accu-rolvegers, pompen, bewateringssystemen, boenmachines en harde vloeren reiniger.

Naast al deze machines levert het bedrijf nog vele accessoires, toebehoren en reinigings- en onderhoudsmiddelen.

Professional

Voor de zakelijke markt maakt Kärcher hogedrukreinigers, stofzuigers, schrob- en zuigmachines, tapijtreinigers, veegmachines, machines voor gemeenten en openbare ruimtes, sneeuwfrezen, voertuigreinigingssystemen, water recycling, stoomreinigers & stoomzuigers, droogijsreiniging, onderdelenreiniging, drinkwaterbehandeling, drinkwaterdispensers en werkbeschermingskleding.

Waterstofzuiger.net
Logo