Numatic

Op deze pagina vind je een overzicht van de Numatic waterstofzuigers die het merk gemaakt heeft. Eerst zullen de stofzuigers op een rijtje komen, daarna wat informatie over het merk zelf.

Numatic waterstofzuigers

Numatic is het meest bekend om zijn stofzuigers met een gezichtje. Deze stofzuigers hebben ook een gezichtje, achter die geheimzinnige glimlach zit een hoop kunnen. Zo zijn er verschillende numatic stofzuigers die ook water op kunnen zuigen.

Numatic CVC CharlesNumatic waterstofzuiger

De Charles van Numatic heeft geen problemen met water. Met zijn 1.200 watt vermogen, snoer van 10 meter, opvang van 15 liter en gewicht van 7,1 kg kan je letterlijk vrijwel alle klussen aan. Charles hebt je daar waar je water wilt opzuigen en dankzij zijn lange snoer kan je ook nog in alle hoekjes komen.

Lees in de Volledige review CVC Charles wat deze zuiger allemaal nog meer kan.

Of bekijk dit model op:

» Bol.com

Numatic George GVE-370Numatic george

Deze Numatic George waterstofzuiger heeft net als Charles, geen probleem met water. Deze zuiger heeft een vermogen van 1.200 watt, snoer van 10 meter, gewicht van 8,8 kg en er wordt een hele rij accessoires meegeleverd. Maar je kan naast het gewone en waterstofzuigen nog meer, bijvoorbeeld harde vloeren schrobben, het tapijt diep-reinigen en de stoffering reinigen. Je hoeft dus alleen maar deze Numatic waterstofzuiger te kopen en je kan je hele huis schrobben!

Bekijk dit model op:

» Bol.com

Numaticlogo_numatic

Zoals ik in de intro al zei, Numatic is het meest bekend door zijn bekende Henry’s en Hetty’s. Toch zijn de Charles en George ook zeker de moeite, het bedrijf kenmerkt zich door de lange snoeren die ze meegeven aan hun stofzuigers, daarnaast hebben ze een bepaald model ontwikkeld zodat de zuigkracht niet afneemt naarmate de zak voller raakt.

Voor de consumenten heeft Numatic alleen stofzuigers gemaakt, voor de zakelijke markt nog veel meer producten. De zakelijke markt is ingedeeld in Cleancare, Floorcare en Versacare.

Onder Cleancare vallen de stofzuigers, waterstofzuigers en sproei-extractie machines.

Onder Floorcare vallen eenschijfmachines, schrob-zuigmachines en veegmachines.

Onder Versacare vallen mop- en werkwagens, was- en vuilverzameling en hotelwagens.

Waterstofzuiger.net
Logo