Numatic CVC-370-2 Charles Review

De Numatic CVC-370- is een multifunctionele schoonmaakhulp. Je kan de CVC-370-2 Charles als gewone stofzuiger gebruiken, maar ook voor nat vuil. Verder verroestten de stangen nooit en worden en veel verschillende opzetstukken meegeleverd. Onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

Voordelen Numatic CVC-370-2 Charles

Dat de zuiger veelzijdig is weet je nu, maar wat zijn er nog meer voor voordelen?

Het lange snoer

De Numatic heeft een elektriciteitssnoer van maar liefst 10 meter. Met dit lange snoer kan je zelfs in grote ruimten met weinig stopcontacten in elke hoekje komen. Totaal is het bereik van de waterstofzuiger wel 15 meter. (elektriciteitssnoer en zuigslang)

De hoeveelheid accessoiresaccessoires numatic cvc 370 2 charles

Waar je bij andere merken vaak één kierenzuigmond meegeleverd krijgt en de rest moet kopen, krijg je bij de Charles CVC-370-2 niet alleen een kierenzuigmond, maar ook een combiborstel, aluminium lange buis, gebogen buis met luchtregelaar, nuflex-slang, adapter, zachte plumeau, meubelzuigmond en een waterzuigmond.

De Numatic kan dus in vergelijking met andere zuigers duur lijken, maar je hoeft na je aankoop geen dure accessoires meer te kopen.

Krachtige Twinflo-motor

De motor van de CVC-370-2 is een krachtige Twinflo-motor. Kort betekent dit dat je op een energiezuinige stand kunt zuigen (600) of op hoog vermogen(1.200 Watt.)

Te gebruiken als gewone- en waterstofzuigerstofzak cvc 370 2

Omdat de Charles-CVC-370-2 hetzelfde model heeft als de meeste ‘gewone’ stofzuigers, is de Numatic waterstofzuiger ook prima te gebruiken als gewone zuiger. Je hoeft dus niet een waterstofzuiger én een gewone stofzuiger te kopen, de Numatic CVC-370-2 Charles is voldoende.

Dit waren de grootste voordelen wel, heeft de Numatic ook nadelen?

Nadelen

De CVC-370-2 heeft zeker wat nadelen, te noemen:

Opvang aan de kleine kant

Omdat de zuiger twee-in-één is, is de opvang voor stof wat aan de kleine kant in vergelijking met andere stofzuigers. De Bosch Pas 11-21 heeft bijvoorbeeld een opslag van 21 liter, terwijl de opslag van de Charles 15 liter is.

Prijs

Dit nadeel is zeker relatief duur te noemen. De zuiger is wel duur, maar je hoeft maar één zuiger te kopen en je krijgt er enorm veel accessoires bij.

Geen blaasfunctie

Andere waterstofzuigers, zeker in deze prijsklasse, beschikken bijna allemaal over een blaasfunctie. Altijd handig op een plek waar het moeilijk zuigen is.

Gebruikersreviews

Wat zeggen gebruikers na aankoop?

– Absolute aanrader.

– Veel kracht.

– Fantastisch product.

– Eenvoudig in gebruik.

De Numatic Charles CVC-370-2 Kopen

Deze waterstofzuiger is verkrijgbaar bij:

Bol.com

Alternatieve waterstofzuigers

De Numatic Charles CVC-370-2 is een veelzijdige alleskunner, helaas mist deze wel een blaasfunctie, en andere stofzuigers in deze prijsklasse hebben ook een stopcontact met inschakelauotmaat.

Kärcher WD 6 Premium Pkarcher waterstofzuiger

Deze enorm veelzijdige heeft wél een blaasfunctie en ook een stopcontact met inschakelautomaat. Wat zuigprestaties betreft doet hij zeker niet onder voor de Numatic.

» Volledige review Kärcher WD 6 Premium P

Powerplus POWX323powerplus POWX323

Zo’n 75 euro goedkoper, veel groter, niet te gebruiken als gewone stofzuiger, maar wel met blaasfunctie en stopcontact met inschakelautomaat.

» Volledige review Powerplus POWX323

Waterstofzuiger.net
Logo