Bosch

Op deze pagina vindt u een overzicht van de stofzuigers die Bosch heeft gemaakt. Daarnaast (algemene) info over het merk Bosch.

Bosch waterstofzuigers

Bosch heeft niet veel modellen gemaakt, maar de modellen die ze gemaakt hebben zijn uitermate geschikt om water mee te zuigen.

Bosch Pas 12-27 Fwaterstofzuiger bosch pas 12-27 F

We beginnen met het topmodel van Bosch, de Bosch Pas 12-27 F. Deze Bosch waterstofzuiger heeft een vermogen van 1.200 watt, ruim reservoir van 27 liter, speciaal slangsysteem, verschillende mondstukken en accessoires en een (laag) gewicht van 6,5 kg.

» Volledige review Bosch Pas 12-27 F

Of bekijk dit topmodel op:

» Bol.com

Bosch Pas 11-21bosch pas 11-21 waterstofzuiger

Deze Pas 11-21 lijkt er veel op de Pas 12-27 F, deze heeft een vermogen van 1.100 watt, heeft een ruim reservoir van 21 liter, gewicht van 6,3 kg, eenvoudig te reinigen filter, praktisch kabel- en toebehorendepot, speciaal slangsysteem, vershcillende accessoires en nog veel meer.

» Volledige review Bosch Pas 11-21

Of bekijk dit model op:

» Bol.com

Bosch

Bosch is een enorm bedrijf met één missie: technologie voor het leven maken.bosch_logo_dutch

Bosch heeft zoveel producten dat het teveel is om op te noemen, laat ik een paar productgroepen noemen, koken & bakken, wasmachines en drogers, vaatwassers, koelkasten en vriezers, koffiemachines, ontbijt, voedselbereiding en stofzuigers.

In elke productgroep heeft Bosch wel 3-8 producten gemaakt en vaak ook nog wel verschillende producten van elk soort.

Waterstofzuiger.net
Logo