Nilfisk

Op deze pagina vindt u een overzicht van de stofzuigers die Nilfisk heeft gemaakt. Daarnaast (algemene) info over het merk Nilfisk.

Nilfisk waterstofzuigers

Nilfisk heeft niet heel veel waterstofzuigers gemaakt, maar de zuigers die ze gemaakt hebben, zijn ook de moeite om te bespreken.

Als eerste komt de:

Nilfisk Multi 30 T VSC Inoxnilfisk waterstofzuiger

Dit is de beste Nilfisk waterstofzuiger op de markt, hét topmodel van Nilfisk. Met zijn 1.400 watt vermogen, 6 meter snoer, 30 liter inhoud, nat- en droogfilter in één en blaasfunctie is geen enkele klus te gek.

Verder is er ook nog een Nilfisk Multi 30 Inox, hij weegt 0,5 kg meer en heeft een waterfilter.

» Volledige review Nilfisk Multi 30 T VSC Inox

Of bekijk dit topmodel op:

» Bol.com

Nilfisk Multi 20 Tnilfisk waterstofzuiger multi 20 t

Dit model is het één na beste model van Nilfisk. Met zijn 1.400 watt, 5 meter snoer, opvang van 20 liter, blaasfunctie en nog verschillende andere opties zoals een Push&Clean systeem, waarbij je met 1 druk op de knop het filter eenvoudig reinigt. Deze Nilfisk waterstofzuiger is dus uitermate geschikt voor bijvoorbeeld je auto uitzuigen, je werkplaats schoonmaken, voor tijdens het klussen of voor het opzuigen van water en bladeren.

Er zijn verschillende varianten beschikbaar van deze Multi 20 T, zoals de Multi 20 en Multi 20 Inox. De verschillen daarmee zijn dat de Multi 20 T als enige een telescopische steel heeft. Verder heeft de Multi 20 Inox geen waterfilter en is diezelfde Multi 20 Inox een kilo zwaarder en heeft hij andere afmetingen en een andere kleur.

» Volledige review Nilfisk Multi 20 T

Of bekijk dit topmodel op:

» Bol.com

Nilfisk Buddy 12/18nilfisk waterstofzuiger

Naast de Multi serie, is er ook nog een Buddy serie. Deze Nilfisk Buddy 12/18 heeft een vermogen van 1.200 watt, een snoer van 4 meter, nat/droogfilter, handige blaasfunctie, motor- en waterfilter en nog verschillende extra functies.

Het verschil tussen de Buddy 12 en de Buddy 18 is dat de Buddy 12 een opvang heeft van 12 liter en de Buddy 18 een opvang van 18 liter. De Buddy 18 is daardoor ook 9 cm hoger en 0,5 kg zwaarder.

Bekijk op:

» Bol.com

Nilfisknilfisk_logo

Nilfisk levert niet alleen wat waterstofzuigers, Nilfisk is wereldwijde leverancier van reinigingsapparatuur. Het bedrijf is eigenlijk opgedeeld in twee dimensies, voor consumenten en voor professionals.

Nilfisk werd opgericht met de visie om producten van de hoogst mogelijke kwaliteit te maken en wereldwijd te verkopen. Dat is gelukt, het bedrijf bedient al meer dan honderd jaar de markt. Voor de consumenten levert de onderneming naast waterstofzuigers onder andere ook hogedrukreinigers en smart-window cleaners.

Voor de industrie levert het bedrijf ook stofzuigers, vloerreinigers, hogedrukreinigers en reinigingsmiddelen.

Onder deze productgroepen vallen heel veel producten. Voor vloerreiniging heeft de onderneming namelijk al weer 6 verschillende machines, met ook weer verschillende types.

Waterstofzuiger.net
Logo