Nilfisk Multi 30 T VSC INOX Review

Deze, scherp geprijsde, Nilfisk Multi 30 T VSC INOX is een veelzijdige waterstofzuiger met onder andere een blaasfunctie, uniek Push & Clean systeem, grote reservoir van 30 liter en stopcontact met inschakelautomaat. Onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

Voordelen Nilfisk Multi 30 T VSC INOX

Waarom de Multi 30 T VSC INOX kiezen?

Push & Clean systeem

Net als zijn broertje (Nilfisk Multi 20 T)in de Multi serie heeft deze Nilfisk ook het nieuwe systeem voor filterreiniging. Met dit nieuwe systeem kan je in één druk op de knop eenvoudig het filter reinigen. Dit garandeert ten allen tijden de optimale schoonmaakprestaties.

Blaasfunctieblaasfunctie nilfisk multi 30 t vsc inox

Met de handige blaasfunctie die deze Nilfisk Multi biedt, kan je vuil verwijderen waar je het logischerwijs niet kunt opzuigen, bijvoorbeeld in een grindpad. Verder kan je er je rubberboot of een zwembad mee opblazen.

Waterafvoerkraan

Als je nat vuil, of echt waterafvoerkraanwater hebt opgezogen, kan je de nat- en droogzuiger boven een afvoerputje zetten, de dop van de afvoerkraan er afdraaien, dan loopt het water er alvast uit en dit scheelt enorm met schoonmaken.

Groot reservoir

Het reservoir van de waterzuiger is maar liefst 30 liter. (verrassend hé op de Multi 30..) Dat is lekker ruim en je hoeft het reservoir daarom niet vaak te legen.

Nat- en droog filternat/droog filter

Het filter is geschikt voor nat- en droog vuil, je hoeft als je wisselt van nat naar droog vuil of andersom dus niet eerst een ander filter te monteren.

Opberghaak voor de zuigslang en opslagplaats voor accessoires

Nilfisk heeft op deze reeks allerlei plaatsen voor accessoires en ook een speciale opberghaak voor de zuigslang.

Nadelen

Wat zijn de nadelen van deze Nilfisk?

Niet zo wendbaar als andere waterstofzuigers

De zuiger is best wendbaar door zijn twee grote wielen achter en twee zwenkwieltjes voor, dat maakt de zuiger ook stevig, maar de Multi serie is niet zo wendbaar als bijvoorbeeld de WD serie van Kärcher.

Vuil blijft in de borstel hangen

Waar bij de WD-serie van Kärcher, door de speciale zuigmond, het (natte) vuil in één soepele beweging wordt opgezogen is dat bij de Nilfisk serie niet altijd het geval. Vooral het laatste restje valt vaak niet mee en het vuil blijft daarbij vaak in de borstel zitten.

Gewicht

De Multi 30 T VSC INOX is wel erg veelzijdig, maar wat betreft het gewicht is dat ook wel te merken, de zuiger weegt 8 kg.

Zuigkracht

In de reviews over de Nilfisk waterstofzuiger kom ik best vaak tegen dat de zuigkracht na een tijdje minder wordt. Dat is natuurlijk erg jammer.

Gebruikerservaringen

Wat zeggen de mensen die dit product al gebruikt hebben?

– Fijne machine.

– Lekker lange slang.

– Zuigkracht is ondermaats.

– Zuigkracht was eerst goed maar wordt later minder.

– Blaasfunctie is fijn.

– Had meer zuigkracht verwacht.

– Als het filter vol zit daalt de zuigkracht.

De Nilfisk Multi 30 T VSC INOX Kopen

Deze veelzijdige waterstofzuiger is onder andere verkrijgbaar bij:

Bol.com

Alternatieve waterstofzuigers

De zuiger is een mooie veelzijdige, jammer dat de zuigprestaties na gebruik wat tegenvallen, hieronder wat alternatieven met een betere zuigkracht.

Kärcher WD 6 Premium Palternatief Karcher WD 6 premium

Deze veelzijdige waterstofzuiger heeft een flink prijskaartje, maar daar krijg je wel een geweldige zuigkracht (en geweldige zuigprestaties), een blaasfunctie, unieke filtervervanging en een stopcontact met inschakelautomaat voor terug.

» Volledige review Kärcher WD 6 Premium P

Bosch Pas 12-27 Fwaterstofzuiger bosch pas 12-27 F

Deze Bosch waterstofzuiger heeft geen blaasfunctie en niet zoveel mogelijkheden als de Nilfisk die hier besproken is, maar is wel een goed alternatief voor als je die dingen niet zou gebruiken.

» Volledige review Bosch Pas 12-27 F

Waterstofzuiger.net
Logo