Kärcher WD 6 Premium P Review

De Kärcher WD 6 Premium P is hét topmodel van Kärcher. Deze WD 6 Premium P heeft serieus veel opties. Zo kan hij (net als elke waterstofzuiger) nat en droog, grof en fijn vuil zuigen, heeft hij een blaasfunctie, stopcontact met inschakelautomaat, is hij enorm wendbaar, heeft een goede stevige handgreep, afvoerschroef, filterreinigingsfunctie en nog wat kleinere snufjes. Onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

Voordelen Kärcher WD 6 Premium P

Wat zijn de voordelen precies van de WD 6 Premium P?

Gepatenteerde technologie voor de filtervervangingfiltervervanging karcher

Het filter kan snel en eenvoudig vervangen worden door het uitklapbare patroonfilter. Hierdoor kom je als gebruiker niet in contact met het vuil. Met ditzelfde filter is het ook mogelijk om zowel nat als droog vuil op te zuigen zonder het filter te moeten verwisselen.

Nieuw ontwikkelde vloerzuigmond en zuigslang

Bij de nieuwe WD serie van Kärcher is meteen een nieuwe vloerzuigmond en zuigslang geïntroduceerd. Omdat deze slang en zuigmond speciaal zijn ontwikkeld voor water (en stof), haal je enorme prestaties.

Verwijderbare handgreephandgreep Kärcher wd 6 premium p

Voortaan sluit je een borstel of kierenzuigmond niet meer aan op het handvat van de stofzuiger, maar rechtstreeks op de slang. Dit scheelt weer een extra aansluiting en komt de (toch al zo goede) zuigprestaties ten goede.

Filterreiniging

Dankzij een uniek filterreinigingssysteem, kan je met één druk op de knop je filter weer helemaal reinigen. Je vraagt je misschien af, waar blijft dat vuil dan? Nou, dat wordt door middel van krachtige luchtstoten naar het vuilreservoir geduwd. Ook dit komt de zuigprestaties ten goede.

Afvoerschroefafvoerschroef wd 6 premium p

Als je water hebt opgezogen moet je na het zuigen het opslagreservoir legen. Dankzij de afvoerschroef wordt dit veel eenvoudiger, je draait simpelweg de dop eraf en het meeste water loopt er eenvoudig uit.

Praktische parkeerstand

Als je in een grote ruimte aan het zuigen bent kan het wel gebeuren dat je de stekker een keer in een ander stopcontact moet stoppen. Tijdens zulke onderbrekingen kan je de zuigbuis snel en handig opbergen.

Stopcontact met inschakelautomaatstopcontact met inschakelautomaat karcher.

Op de stofzuiger is een stopcontact aanwezig, als je gaat schuren, frezen of zagen, kan je de stekker van de zaag in dat stopcontact doen. De slang sluit je rechtstreeks aan op het elektrische gereedschap. Als je dan begint te werken met het gereedschap dat je hebt aangesloten, zal de stofzuiger automatisch inschakelen.

Blaasfunctie

Als je ergens vuil wilt verwijderen waar je het niet of moeilijk is op te zuigen, bijvoorbeeld in een grindpad, of in een tuin waar grond ligt (en je wilt niet al de grond opzuigen), dan biedt de blaasfunctie uitkomst. Je kan de blaasfunctie natuurlijk ook gebruiken om je rubberboot of zwembadrand op te blazen.

Instelbare zuigkracht

Als je gewoon aan het zuigen bent heb je niet altijd de volle capaciteit nodig, als je aan het slijpen bent en er komt veel stof vrij, dan wel. Daarom is er een knop op de WD 6 Premium P waar je de zuig(en blaas)kracht in kan stellen.

Nadelen

Heeft deze veelzijdige waterstofzuiger dan nog nadelen?

Gewicht

Al deze opties wegen wel wat, dus de zuiger is wat zwaar geworden. De zuiger weegt namelijk 9,4 kg. Dat is prima voor de begane grond of buiten, maar als je er elke dag de trap op en af moet is het wel wat veel.

Ervaringen met dit product

Wat zeggen gebruikers die deze waterstofzuiger al uitgebreid getest hebben? (even tussendoor, 100% van de reviewers raadt het product aan!)

– Super stofzuiger.

– Zeer sterke zuigkracht.

– Extra geld zeker waard!

– Handige filterreinigingsfunctie.

– Goede en degelijke machine.

De Kärcher WD 6 Premium P Kopen

Deze veelzijdige Kärcher waterstofzuiger is verkrijgbaar bij:

► Bol.com

Alternatieven

Ondanks dat deze waterstofzuiger erg compleet is, kan het natuurlijk voorkomen dat je liever een ander model hebt. Kijk dan eens bij de alternatieven hieronder:Kärcher WD 5

Kärcher WD 5

Niet zo veelzijdig als de gereviewde Kärcher, maar wel een stuk goedkoper en met iets mindere zuigprestaties. Verder heeft deze WD 5 ook een blaasfunctie, fijne filtervervanging etc.

» Volledige review Kärcher WD 5

Nilfisk Multi 30 T VSC INOXnilfisk waterstofzuiger

Bijna net zo veelzijdig als deze Kärcher WD 6 Premium P, wel iets mindere zuigprestaties op de lange termijn, maar dat is ook verwerkt in het prijskaartje.

» Volledige review Nilfisk Multi 30 T VSC INOX

Waterstofzuiger.net
Logo